4 Prinsen Toernooi

Carnaval in de zomer!

Asten, juli 2014. Naar aanleiding van het grote succes van het 4 PrinsenToernooi in 2013, organiseren de Astense Veteranen van voetbalverenigingen N.W.C., ONDO en Olympia Boys ook in 2014 weer een toernooi onder het motto; ‘Carnaval in de zomer’! Op zaterdag 30 augustus wordt er op sportpark De Heikamp weer gestreden om felbegeerde 4-Prinsen-bokaal en staat alles wederom in het teken om geld in te zamelen voor het Goede Doel.

7x7x7

Het 4 Prinsen Toernooi Groot Asten is een 7×7 voetbaltoernooi met medewerking van maar liefst 7 échte Astense verenigingen. Carnavalsverenigingen De Klot, De Plekkers, De Peelvrujters en De R’Ommelpotters en voetbalverenigingen N.W.C., ONDO en Olympia Boys. Een sportieve middag, waarbij gezelligheid en sportiviteit de boventoon voeren.

Goed doel 2014

Dit jaar gaat de opbrengst van deze dag naar een brede groep van vrijwilligers: “Mensen die altijd vanzelfsprekend en onvoorwaardelijk voor een ander klaar staan. Een nauwkeurige inventarisatie van deze personen wordt in overleg met de betrokken maatschappelijke instellingen gemaakt. Nadere informatie hieromtrent volgt nog, maar het spreekt voor zich dat de focus hierbij ligt op voornamelijk Astense, Ommelse en Heusdense vrijwilligers”, aldus mede-organisator Huib Hanssen.

Activiteiten

Natuurlijk wordt er op 30 augustus gevoetbald, maar met medewerking van héél veel lokale vrijwilligers is ook een compleet programma voor de kinderen opgezet met onder andere een springkussen, spelletjes en penaltyschieten. Daarnaast vindt er een veiling plaats, is er een fantastische loterij voor jong en oud en sluiten we af met een gezellige feestavond met muziek. Uiteraard ontbreken een hapje en drankje deze dag ook niet.

Kosten?

Wel nee! De toegang tot Sportpark De Heikamp is voor iedereen gratis deze dag. Ook de spelletjes en entree voor de feestavond zijn gratis. Daarnaast gelden voor de hapjes en drankjes deze dag speciale tarieven, waarbij een deel naar het goede doel gaat. Daar merk je dus niets van en hiervoor geldt: hoe meer je verteert, hoe beter!

Ben er dus bij op zaterdag 30 augustus 2014 in Heusden. Carnaval in de zomer, met vertier voor het hele gezin!  

Klik hier voor de poster!