4 Prinsen Toernooi 2016

Carnaval in de zomer!

Asten, juni 2016. Naar aanleiding van het succes van de eerste 3 edities van het 4 Prinsen Toernooi, organiseren de Astense Veteranen van voetbalverenigingen N.W.C., ONDO en Olympia Boys op zaterdag 27 augustus 2016 de 4e en tevens laatste editie. Onder het motto; ‘Carnaval in de zomer’! wordt er op Sportpark ’t Root voor de laatste keer gestreden om de felbegeerde 4-Prinsen-bokaal. Ook deze laatste keer staat alles wederom in het teken van het Goede Doel.

7x7x7
Het 4 Prinsen Toernooi Groot Asten is een 7×7 voetbaltoernooi met medewerking van maar liefst 7 échte Astense verenigingen. Carnavalsvereniging De Klot, De Plekkers, De Peelvrujters en De R’Ommelpotters, voetbalvereniging N.W.C., ONDO en Olympia Boys. Een sportieve middag, waarbij gezelligheid en sportiviteit de boventoon voeren.

Goede Doel 2016
Dit jaar gaat de opbrengst van de dag volledig naar de jeugd in Asten, Ommel en Heusden: de jeugdafdelingen van de voetbalclubs NWC, Olympia Boys en ONDO én de jeugdafdelingen van de R’Ommelpotters, Peelvrujters en JCA.

Helmond Sport
Natuurl¬ijk wordt er op 27 augustus gevoetbald. Naast de lokale voetbalhelden is de organisatie er trots op dat zij ook de oud profs van Helmond Sport mogen verwelkomen deze middag. En wie wil daar nu niet tegen voetballen?
Maar er is meer! Naast het voetbal is een compleet spelprogramma voor de kinderen opgezet, vindt er een fantastische loter¬ij plaats voor jong en oud en wordt de avond spetterend afgesloten met feestband DuoTwoFotYou. Uiteraard ontbreken een hapje en drankje deze dag ook niet.

Gratis toegang
De toegang tot Sportpark ’t Root is voor iedereen gratis. Ook de spelletjes en entree voor de feestavond zijn gratis. Daarnaast gelden voor de hapjes en drankjes deze dag speciale tarieven, waarb¬ij een deel naar het goede doel gaat.

Graag tot ziens op zaterdag 27 augustus 2016 in Asten.
Carnaval in de zomer, met vertier voor het hele gezin!