Ondo – Neerkandia 4-2 (2-2)

Na een sterk begin van Ondo zijde waar ze met veel druk vooruit speelde kwam door een goede aanval van Neerkandia de 0-1 op het Bord, Joep Lemmen draaide bij zijn tegenstander weg en scoorde. Ondo zette meer druk en uit een van de vele corners die daarop volgde kopte Mark Berkers de 1-1 binnen. Een handsbal in het strafschopgebied aan de zijde van Neerkant gaf Freek Raijmakers de kans om de 2-1 binnen te schieten. Daarna kreeg Ondo nog verschillende kansen om de voorsprong uit te bereiden. Een kopbal van Geert Verberne die net langs ging, een schot van Roy Lammers die gepareerd werd door de keeper en Joost Berkers die alleen op de keeper afging maar net niet kon scoren. Ondo werd steeds sterkers maar verzuimde te scoren. Een snelle counter van Neerkandie zorgde ervoor dat de 2-2 op het bord kwam, doelpuntenmaker Ruud Jonker.

In de rust begon het licht te regenen wat het spel van beide niet beter maakte. Beide teams werden feller en volgde veel kleine overtredingen over en weer. In de 65e minuut herpakte Ondo zich. Een ingooi werd verlengd door de opkomende Tom Klein Zieverink en Roy Lammers trof met een geplaatst schot het doel. Een kwartier voor tijd deed Ondo het slot op de deur door wederom Roy Lammers die de bal bij de 2e paal in het doel krulde. In de slotfase haalde Neerkandia nog alles uit de kast om het verschil te verkleinen maar de inzet leverde niets meer op, mede door de alerte defensie van Ondo.