Amateurvoetballoterij van de KNVB

De KNVB faciliteert een amateurvoetballoterij voor alle amateurvoetbalclubs van Nederland. De KNVB ondersteunt hierin de verenigingen om dit seizoen nog extra financiën binnen te halen, die bijvoorbeeld besteed kunnen worden aan trainingsmateriaal, de accommodatie of andere specifieke doelen die onze vereniging voor ogen heeft. SV ONDO doet natuurlijk mee!

 

Hoe werkt het?

Iedere vereniging heeft een eigen, unieke, actiepagina. Op deze pagina kunnen leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren, familieleden en andere betrokkenen van de vereniging loten kopen. Een lot kost € 2,50 en € 2,00 daarvan gaat rechtstreeks naar de vereniging. Vanuit de KNVB zijn er prijzen beschikbaar gesteld (o.a. tickets Nederlands Elftal, Jong Oranje en Leeuwinnen, materiaalpakketten voor jouw team, KNVB Oranjefestivals bij jouw club en clinics door de coaches van KNVB-jeugdteams). Op deze pagina kun je loten kopen ten gunste van onze vereniging: https://www.amateurvoetballoterij.nl/club/ondo
 
Meer informatie over de loterij vind je hier: https://www.amateurvoetballoterij.nl/uitleg
 
Doen jullie ook mee aan de loterij? Wie weet win je een mooie prijs! Je steunt in ieder geval de vereniging met €2,00 per lot. Jonger dan 18 jaar? Overleg dan eerst even met je ouders.