Bruheze E3 – ONDO E1

Vandaag moesten we onze eerste competitiewedstrijd tegen Bruheze E3. Vandaag was Teun er niet en Luuk was geblesseerd daarom moest Gijs van de E3 meedoen. Het fluitsignaal klonk en ONDO komt al meteen in de aanval het is een goeie aanval en dan wordt Gijs voor de keeper gezet 1e keer schiet hij de bal tegen de keeper aan 2e keer ook alleen de 3e keer gaat de bal er in 3 maal is scheepsrecht en na 1 minuut staat ONDO al met 0-1 voor door Gijs. Dan krijgt ONDO een corner en die wordt goed genomen en Jur en Gijs samen schieten de bal op een hand van een tegenstander en die maakt hands penalty dus. Martijn mag de penalty nemen en schiet de bal er in 0-2. De 1e helft is afgelopen en nu begint de 2e helft. Bruheze neemt een corner alleen ONDO pakt de bal en trapt hem naar voren en daar staat Jur, Jur krijgt de bal aan de zijkant komt naar binnen en schiet de bal met links laag in de hoek 0-3. En er is ook nog een 4e treffer en die is gemaakt door Jarno 0-4. Goed gedaan jongens en bedankt Gijs en op naar de volgende wedstrijd.