DSV – ONDO 1-2 (0-1)

In een voorzichtige opening waarin beide teams elkaar aftastten en de doelkansjes werden verdeeld kreeg Ondo toch meer grip op de wedstrijd. Een vrije trap van Freek Raijmakers werd weggekopt door de verdediging maar belandde in de voeten van Robin Janssen. Die haalde uit, maar zijn schot werd geblokkeerd. Poging twee, nu van Rudi Nijssen, liet de DSV-keeper wel kansloos: 0-1. Nog voor de rust kwam de thuisclub dicht bij de gelijkmaker, maar de bal ging net over de kruising.
Na de thee gingen de kansjes over en weer met steeds meer druk van DSV. Maar in het doel was Luuk van den Boer heer en meester. Met nog een kwart wedstrijd voor de boeg was invaller Bart Mennen dicht bij een doelpunt. De voet van een verdediger en de handen van de keeper van DSV voorkwamen een goal. Door het offensief van DSV kon Ondo er op de counter gevaarlijk uitkomen. Via een voorzet van Rudi Nijssen verdubbelde Thijs Haasen met het hoofd de voorsprong: 0-2 Ondo liet even de teugels wat losser en daar kon Jeroen Peeters van profiteren. Diep in de blessuretijd wist hij de schade enigszins te herstellen voor de ploeg uit Sint Anthonis.
Opstelling SV Ondo: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Bart Loomans, Thijs Haasen, Bart Janssen, Rudi Nijssen, Rob Kessels, Geert Verberne, Joost Berkers, Robin Janssen, Freek Raijmakers.
Wissels: Bart Mennen voor Robin Janssen, Kees Verberne voor Freek Raijmakers, Daniël Rouleaux voor Rob Kessels.