Eerste wedstrijd van de mini’s

Vandaag zaterdag 3 september stond onze eerste wedstrijd op het programma namens de Jo7 (Mini’s) van Sv Ondo. We gaan het nieuwe jaar vol goede moed tegemoet met weer een team van 8 spelertjes om te beginnen.

Na een goede zomerperiode mochten de spelers eindelijk weer op de Heikamp een balletje gaan trappen. En voor sommige jongens de allereerste keer. Een spannende vooravond want ze waren heel zenuwachtig voor dit moment. De tegenstander had eveneens een onrustige nacht omdat deze allemaal voor de eerste keer gingen voetballen. We speelde tegen Olympia Boys Jo7.

Met het mooie weer en toch enkele ouders, opa’s en oma’s langs de kant gingen ze voortvaardig van start en dit resulteerde dan ook in een 1-0 voorsprong. Een gelijk opgaande wedstrijd met kansen van beide ploegen en mooi om te zien dat ze er veel plezier in hebben. Het werd ook nog 2-0 voor de geel/rode waarna Olympia Boys ook nog voor de aansluitingstreffer zorgde maar dat mocht niet meer baten. De jonkies hielden stand en wonnen zo hun eerste wedstrijd na een sportieve en zeer fijne wedstrijd.

A.s zaterdag 10 september starten we de competitie en proberen we deze lijn vast te houden. Dan zullen we naar Someren afreizen om daar tegen sv Someren, Heeze en SSE te gaan spelen.