Eindstand Amateurcoach

Zondag 5 mei heeft tijdens de seizoensafsluiting in de kantine van Ondo de prijsuitreiking van de Amateurcoach plaatsgevonden. Op deze zonnige dag zijn alle winnaars beloond met geweldige prijzen. Het was tot het laatste moment een spannende strijd op alle fronten maar uiteindelijk is John Swinkels er met de winst vandoor gegaan in het algemeen klassement.

1. John Swinkels                              532 (+52)             2 tickets Festival De Pandoer

2. Rob Nijssen                                   526 (+52)            Oranje tenue (Bij Willem)

3. Willem Slaats                                517 (+47)            In-ear koptelefoon (Jan vd Loo tweewielers)   

4. Tom Klein Zieverink                      504 (+46)           

5. Dirk Nijssen                                  495 (+51)            Oranje bal (Bij Willem)

In het gouden-schoen klassement hebben alle Ondo-spelers individueel punten behaald voor hun prestaties op het veld. Dit klassement is gewonnen door Melanie Verdam die ook met 22 doelpunten topscorer is geworden.

1. Melanie Verdam                           7.692                     Voetbaltas (Jan vd Loo tweewielers)

2. Rudi Nijssen                                 5.929  

3. Jurgen Madou                             5.706

De 3e periode is gewonnen door Willem Slaats die daarmee 20 consumptiebonnen heeft verdiend. Verder hebben alle deelnemers die aanwezig waren bij de prijsuitreiking een lichtgevende sleutelhanger ontvangen die beschikbaar zijn gesteld door De Pandoer.

Namens Ondo willen wij alle sponsoren hartelijk bedanken voor de prachtige prijzen die wij konden uitreiken! En natuurlijk niet te vergeten alle 86 amateurcoaches die de strijd zijn aangegaan. Wij hopen dan ook dat jullie volgend jaar weer allemaal meedoen! En degene die dit jaar niet hebben deelgenomen zullen zich wel achter de oren hebben gekrast en voor volgend seizoen alvast een account aangemaakt hebben…

Tot volgend seizoen!

Organisatie de Amateurcoach