Helenaveen – Ondo 1-1 (0-0)

Ondo laat punten liggen in Helenaveen.

In de openingsfase had Ondo veruit het meeste balbezit en speelde het op de helft van Helenaveen. Maar het stugge verdedigen van de thuisploeg leverde niet echt doelrijke kansen op. Na een kwartier moest Rudi Nijssen door een blessure vervangen worden door Roy Lammers. Even later was het Bas Ramaekers die zijn voorzet bijna in het doel zag waaien maar de doelman kon de bal nog net over tikken. Na een half uur kwam Helenaveen ook een paar keer in de 16 bij Ondo maar het leverde geen gevaar op. Ondo wist het netje ook niet te vinden want het ontbrak aan precisie in de eindpass. Een corner van links werd nog goed op goal gekopt door Bart Janssen maar werd weggehaald van de doellijn door een verdediger.

Het herfstachtige weer hielp zeker niet mee aan het mooi voetbal. Ondo kreeg de meeste doelkansen maar als je zelf niet scoort dan doet de ander het wel. Dat gebeurde ook in de 70e minuut. Een voorzet werd zeer netjes binnen gekopt, 1-0. Ondo bleef zoeken naar de gelijkmaker maar het ontbrak aan voetbal intelligentie. In de slotminuten kon Rob Kessels toch nog een corner binnen koppen waardoor het 1-1 werd. In blessuretijd zorgde Joost Berkers en Stan Raijmakers nog bijna voor de 3 punten maar Joost zijn schot belandde op de kruising en Stan wist de keeper niet te passeren.

Opstelling: Luuk van den Boer; Bas Ramaekers, Geert Verberne, Bart Janssen, Tom Klein Zieverink; Joost Berkers, Thijs Haasen, Rudi Nijssen; Willem Slaats, Rob Kessels, Stan Raijmakers.

Wissels: Roy Lammers voor Rudi Nijssen, Bart Loomans voor Willem Slaats.