Helmond Sport trainingsweek

Helmond Sport Trainingsweek in het Lavans Stadion

Van maandag 14 t/m woensdag 16 oktober vindt op sportpark de Braak de Helmond Sport Trainingsweek plaats. Dit betekent drie dagen vol plezier, sportief bezig zijn en natuurlijk staat het voetbal centraal.

Voor de eerste keer wordt de trainingsweek gehouden in het Lavans Stadion. Wil jij net als de spelers eens in een echt stadion voetballen? Geef je dan snel op voor deze unieke ervaring. We gaan er weer net zo’n succesvolle week van maken zoals vorig jaar. Echter kan dat natuurlijk nooit een succes worden zonder jullie. Er staan verschillende trainingen op het programma, zodat jij na afloop van de Helmond Sport Trainingsweek veel nieuwe dingen hebt geleerd.

 

De trainingsweek is in de herfstvakantie en is voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar. De dagen zijn van 09:00 uur tot 15:30 uur en er wordt gezorgd voor de lunch in de middag. ’s Ochtends staan de trainingen op het programma en zullen er verschillende trainers zijn waar je veel van kan leren. Na de lunch worden de trainingen in praktijk gebracht tijdens de verschillende wedstrijd-, partij- en wedstrijd vormen.

Natuurlijk zal ook tijdens de Helmond Sport Trainingsweek de selectie van Helmond Sport onder leiding van Eric Meijers een bezoek brengen. Voor alle deelnemers verzorgen zij een speciale training. Dit is dus de kans om een keer te voetballen met de spelers van Helmond Sport. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen en een rondleiding door het Lavans-stadion.

De kosten van de Helmond Sport Trainingsweek bedragen €75,- hiervoor ga je een leerzame trainingsweek tegemoet. Daarnaast ontvang je van ons een compleet tenue (shirt, broek en sokken), een eigen bal en dagelijks een lunch.

Hieronder vind je een link naar het inschrijfformulier, daarnaast dien je €75,- over te maken op Rabobankrekeningnummer: 14.96.51.112 o.v.v. Helmond Sport trainingsweek met je naam, club en elftal. Na ontvangst van je inschrijfgeld ontvang je van ons een bevestiging van deelname.
We hopen je tijdens de Helmond Sport Trainingsweek te kunnen ontvangen zodat je met veel plezier kan komen voetballen.

Het inschrijfformulier is te vinden via: (http://www.helmondsport.nl/helmond-sport-trainingsweek-het-lavans-stadion)