Hoe gaat het met… Jos Drummen?

Hoe gaat het met…..?
Door de Coronacrisis is de kantine al een geruime tijd dicht. Dat was u natuurlijk niet voorbij gegaan. Dat is jammer vanwege heel veel redenen. De voornaamste natuurlijk omdat je dan ook minder mensen tegen het lijf loopt (sowieso niet aan te bevelen in Coronatijd) en daardoor ook soms niet zo goed weet hoe het met iemand is. Vandaar dat we deze prachtige website beter willen benutten om eens te laten horen hoe het met ONDO´ers gaat, dus pak een borrel, en wat borrelnootjes, beeld je in alsof Nelly of Angela zo met een schaal borrelsnacks komt langslopen en knoop eens een gesprek aan met…..
Jos Drummen! Hoe gaat het met je en hoe maak je de Coronatijden door? ” Op zich gaat het goed met Annie en mij. Ik ben 01-01-2020 gestopt met werken, daardoor wist ik dat ik meer thuis zou zijn maar door de corona werd dit nog iets meer als ik verwacht had. Vanaf toen heb ik me aangemeld voor de ploeg van onderhoud van ons sportpark. Daar ben ik regelmatig te vinden. Het mooiste van afgelopen jaar was wel dat we oma en opa zijn geworden van een schitterende kleinzoon waar we een dag in de week met veel plezier oppassen ”
Wat mis je nu het meest bij ONDO? ”Wat mis ik bij ONDO. Als eerste de zaterdagen wanneer Arnoud en ik ervoor zorgen dat alle wedstrijden en alles eromheen soepel verloopt. Uiteraard de donderdag avonden en zondags na de wedstrijd van ONDO 1. Gezellig een potje bier drinken met de nodige discussies voornamelijk over voetbal. ”
Waar kijk je weer naar uit? ”Ik kijk uit dat alles weer een beetje normaal wordt zodat we weer normaal bij iedereen over de vloer kunnen komen voor een kopje koffie maar ook dat we weer de verjaardagen kunnen vieren en de gewone feestjes weer doorkunnen gaan (vrijwilligersavond ONDO)! ” Wat doe je om de tijd door te brengen? Heb je bijv. een nieuwe hobby gevonden of een goede tip voor mensen om de Coronaverveling tegen te gaan? ” fietsen met Annie gewoon de koffie meenemen als de horeca dicht is. Daarnaast ga ik zeer regelmatig een stuk wandelen. Thuis wat meer sport kijken. Gerard je bent benieuwd hoe het met Annie en mij is. Ik zou zeggen kom op de koffie bij. Wel eerst effe bellen i.v.m. met de coronaregels.”
Van wie ben jij benieuwd hoe het daarmee gaat? (aan wie draag je het stokje over?) ”Ik wil het stokje overdragen aan Carlo v. Bussel hopende dat we elkaar weer zeer binnenkort, weer gewoon kunnen ontmoeten op ons mooie sportpark”
Carlo, de bal(pen) ligt bij jou!