Hoe gaat het met… Mia Madou

Door de Coronacrisis is de kantine al een geruime tijd dicht. Dat was u natuurlijk niet voorbij gegaan. Dat is jammer vanwege heel veel redenen. De voornaamste natuurlijk omdat je dan ook minder mensen tegen het lijf loopt (sowieso niet aan te bevelen in Coronatijd) en daardoor ook soms niet zo goed weet hoe het met iemand is. Vandaar dat we deze prachtige website beter willen benutten om eens te laten horen hoe het met ONDO´ers gaat, dus pak een borrel, en wat borrelnootjes, beeld je in alsof Nelly of Angela zo met een schaal borrelsnacks komt langslopen en knoop eens een gesprek aan met… Mia Madou!
Hoe gaat het met je en hoe maak je de Coronatijden door? “nou met mij gaat het goed, we zullen maar niet klagen en het jaar 2020 maar snel vergeten met alle ups- en downs!! Toen ik thuis kwam uit het ziekenhuis van ‘corona’ in juni heb ik nog slechte maanden gehad, maar dank zij mijn man, kind en klein kinderen en mijn eigen wilskracht ben ik er in geslaagd dat ik er nog ben!!! Maar er waren toch ook nog leuke dingen: In september waren wij 50 jaar getrouwd. Mooie dag gehad met ons eigen gezin. Veel cadeaus, bloemen, kaarten ontvangen daarvoor hartelijk dank.”
Wat mis je nu het meest bij ONDO? “Het jaar 2021 kom ik redelijk door. Alleen het voetballen mis ik, maar ja wie nie, al ruim een jaar lang. Het wordt tijd dat alles weer een beetje normaal wordt, dat we elkaar weer wat vaker zien.”
Wat doe je om de tijd door te brengen? “Ik wandel elke dag ’n keer of 3, 4 alleen of met Gert (wel niet altijd zin!) maar de hele dag op de bank blijven zitten word je ook niet vrolijk van en tijdens het wandelen kom je toch weer veel mensen tegen vooral in de nieuwe wijk. Nu het weer beter wordt zijn ze de auto’s aan het wassen of in de tuin bezig, dan zie ook weer wie daar woont. Zo hen ik al veel voetballers gezien die daar zijn komen wonen, soms ook al met een kinderwagen, leuk toch! Maar je heb ze al ruim een jaar niet gezien, dan kun je zoiets verwachten. Even bij buurten en dan weer verder. Zo kom ik ook veel jeugdleden tegen, ze groeten allemaal en soms vragen ze, hoe gaat het Mia? Ze zijn me nog niet vergeten. Maar als je al 40 jaar ’s zaterdags op het voetbalveld rondloopt of de kantine draait ken je ook veel voetballers. Op Maandags wandel ik wel eens naar de werkploeg en drink dan een bakje mee, en weer andere praat!! maar toch verlang ik weer naar het voetballen in het weekend. Tot nu toe ondanks corona vermaak ik mij best. Stukje fietsen gaat ook weer. Wandelen puzzelen en kaarten, de dag zit vol”.
Van wie ben jij benieuwd hoe het daarmee gaat (aan wie draag je het stokje over? “Het ga jullie goed en tot ziens en geef de pen door aan Fons en Nelly”