Jubilarissen en lid van het jaar

Zondag 4 januari 2015 was de traditionele nieuwjaarsreceptie van SV ONDO. Naast gelegenheid om elkaar met de beste wensen voor het nieuwe jaar te begroeten, was er natuurlijk ook weer volop gelegenheid om met elkaar het glas te heffen. Voorzitter Max de Jong blikte terug op het afgelopen jaar, en keek ook uit naar dit jaar, met alle sportieve uitdagingen die voor ons liggen.

Jubilarissen

Ook dit jaar hadden we weer enkele jubilarissen in ons midden:

Piet Isbouts is dit jaar 25 jaar bij de club. Hij kwam van Someren, en heeft de eerste jaren vooral zijn sportieve bijdrage geleverd aan verschillende teams binnen SV ONDO. Maar ook vandaag de dag is Piet bijna altijd aanwezig om ons vaandelteam uit volle borst aan te moedigen. Piet, bedankt voor je trouwe jaren!

Theo van Hugten is dit jaar 40 jaar lid van SV ONDO. Theo kwam al voetballend bij SV ONDO in de B-jeugd. In willekeurige volgorde heeft hij zeer intensieve sportieve bijdragen geleverd aan ONDO 3, ONDO4 en ONDO 5. Een sportief hoogtepunt was de bekerfinale van ONDO 3, vorig jaar, waar hij als leider al jaren een waardevolle rol vervult. Wat ook niet onopgemerkt mag blijven is dat Theo al bijna 23 jaar leider is van verschillende jeugd-elftallen, een klus die zeer gewaardeerd wordt. Theo, bedankt voor je inzet!

Henk van Bussel is dit jaar 50 jaar lid van SV ONDO. Als je een halve eeuwe geleden wilde gaan voetballen, kwam je in die tijd terecht bij R.K.S.V. ONDO. Dat deed Henk, en met succes want hij was “de sprinter” van ONDO 4. Zelfs jaren nadien liep hij de toenmalige spelers van ONDO 1 er nog uit, maar dan in de Kennedymars! Henks’ positie was altijd laatste man of linksback. Henk woont inmiddels al jaren in Asten, maar volgt SV ONDO nog trouw via Internet. Bedankt Henk, voor die vele trouwe jaren aan onze mooie club!

Lid van het Jaar

Ook was er dit jaar weer een lid van het jaar. Zonder meteen al de naam te noemen werden 10 punten opgesomd die steeds meer in de richting van 1 persoon wezen, en dat was dit jaar Carlo van Bussel. Carlo, van harte proficiat met deze benoeming!

Jubilarissen en lid vh jaar

Vlnr: Henk van Bussel (50 jaar lid, Theo van Hugten ( 40 jaar lid), Carlo van Bussel (Lid van het Jaar), Piet Isbouts (25 jaar lid).

Nieuwe trainer

Ook werd op de nieuwjaarsreceptie van SV ONDO aangekondigd dat we met ingang van het seizoen 2015-2016 een nieuwe trainer hebben weten aan te trekken, te weten Mark Lommen (45). Lommen heeft als trainer de UEFA C-papieren op zak (het vroegere oefenmeester 3 – papier). Lommen heeft voorheen 3e en 2e elftallen onder zijn hoede gehad op hoofdklasse-niveau. De stap naar SV ONDO zal voor Lommen de eerste grote klus als eindverantwoordelijke voor een vaandelteam worden. Mark Lommen heeft 15 jaar zelf in de selectie van zijn vereniging gevoetbald, als spits, en daarvoor alle jeugdelftallen doorlopen. Lommen is geboren en getogen Somerenaar. Wij wensen Mark veel succes met deze leuke, sportieve uitdaging!

Mark Lommen

Vanzelfsprekend was dit jaar ook weer de Nieuwjaarsloterij, met ook nu weer jaloersmakende prijzen…! Kortom, een gezellige receptie met genoeg feestelijkheden. Dank aan allen voor het laten welslagen van deze bijeenkomst.