Lierop – Ondo 1-3 (0-2)

Ondo blijft klimmen in de ranglijst.
Al in de eerste minuten moest de Ondo keeper zich helemaal strekken om een vrijetrap van de 16 mtr lijn te stoppen. Ondo’s derde aanval leverde de openingstreffer op. Een voorzet van Freek Raijmakers was op maat voor Thijs Haasen die koppend iedereen verraste. 0-1
Het aanvallende spel van Ondo leverde al vrij snel het 2de doelpunt op. Een strakke voorzet van Bart Loomans nam de inlopende Rudi Nijssen voor zijn rekening 0-2
Ondo was op dat moment de betere ploeg maar ging slordig om met de doelkansen. Lierop creëerde steeds meer doelkansjes maar echt gevaarlijk werd het niet meer voor de thee.
In de tweede helft trok Lierop het initiatief naar zich toe en dat leverde de aansluitingstreffer op voor Hidde Maas. De aanvallen van beide teams golfde op en neer waarbij Ondo de betere kansen had.
Rudi Nijssen stond aan de basis van het 3de doelpunt die door Joost Berkers werd binnen gelopen. 1-3
Ondo nam aanvallend wat gas terug, maar Lierop kwam niet verder dan een bal op de lat.
Opstelling: Luuk van de Boer, Bart Janssen, Tom van de Wetering, Thijs Haasen, Bart Loomans, Joren Dielhof, Joost Berkers, Rudi Nijssen, Maik Idzes, Freek Raijmakers, Geert Verberne.
Wissels: Stan Berkers voor Bart Loomans, Willem Slaats voor Joren Dielhof, Kees Verberne voor Rudi Nijssen.