Liessel 3 – Ondo 3

Op een donderdagavond waarop normaal gesproken de gehele Ondo 3 selectie zijn tijd verdoet in een goede trainingsarbeid moesten we vandaag naar Liessel afreizen omdat deze vereniging het lef niet had om op zondag te voetballen. Ondo 3 is tenslotte op de zondag in 2013 nog ongeslagen.

De leider was er zeker dat zijn selectie compleet was maar helaas was zijn “pools”niet geheel duidelijk overgekomen. Aangekomen in Liessel mochten we ons omkleden in de “nieuwe Smeltkroes” (een hele ervaring). Na een wandeling over “de plak” (waar we moesten uitkijken om niet onder een tractor te komen) kwamen naar zeggen van Liessel aan op hun beste veld . (????) Nadat Jurgen de laatste tractor-onderdelen van het veld had gehaald konden we beginnen aan de wedstrijd.

Ondo had het moeilijk maar kwam toch op voorsprong. Omdat het Liessel niet lukte dacht de scheids een buitenspel doelpunt van Liessel maar goed te keuren en zodoende werd het 1-1 en direct erna was het 2-1 (slordigheidje van ….). Na rust was Ondo gevaarlijker maar na 90 minuten spelen stond de eindstand van 4-3 op het bord. Waarbij gezegd moet worden dat Jurgen een prachtig doelpunt maakte.Ondo voelde zich een beetje te kort gedaan bij de scheids maar dat weet je in Liessel.

Na de wedstrijd werd in de kleedkamer nog even bij gepraat over de wedstrijd en verder een beetje geklets over wielrennen enzo. Misschien zitten er wel talenten in Ondo 3 welke op de weg goed zouden presteren dachten we. Verder was het duidelijk dat Rob in “zondagmorgen toestand” van een grotere waarde is dan op deze avond.

Gr. speler van Ondo 3 welke de shirts mocht wassen.