Maak kennis met onze nieuwe ONDO-wedstrijdsecretaris: Ronald Bakens

Ronald Bakens neemt per direct de taken en werkzaamheden van het wedstrijdsecretariaat over. Hij volgt hiermee Carlo van Bussel op die deze taken een aantal jaren bij zich had liggen. Ronald is actief ONDO-lid, o.a. bij de veteranen en hij traint de mini’s (JO-7). Tijd voor een gesprek!

Ronald, proficiat met de nieuwe functie en vooral veel dank dat je deze taak op je wilde nemen. Waarom besloot je het stokje over te willen nemen van Carlo?
Nou, dat kwam in eerste instantie doordat ik op de site zag staan dat ze iemand zochten voor het uitvoeren van de taken van secretaris senioren. Die taken werden gedaan door onze al vrij druk bezette Carlo en allerlei factoren waardoor ik dacht dit past wel bij mij en is wel iets om dan over te nemen zodat we in de toekomst hier weer iemand voor hebben. En waar ik iets kan betekenen voor ONDO en het lukt in mijn agenda dan wil ik dit graag doen voor deze mooie club. Ik heb met de taken van secretaris al enige ervaring, omdat ik bij de veteranen al alles regel betreft wedstrijden, afgelastingen en afmeldingen. Hierdoor sta ik ook al met veel teams in contact. En uiteraard als leider/trainer van onze Jo7 afdeling waarmee je ook veel bezig bent met betrekkingen tot wedstrijden (weer met veel teams in contact komt) en vandaar dat deze combinatie wel in het straatje past. En stiekem trok vooral het zinnetje ”je hoeft geen verstand van voetbal te hebben” me enorm aan dus dat was een handige uitkomst!

Waar kunnen ONDO’ers bij jou voor terecht?
Nou allereerst natuurlijk voor alle wedstrijdzaken van en rondom de seniorenteams. En uiteraard ook voor als er vragen zijn over wedstrijden, eventuele nieuwe leden voor bij de mini’s, veteranen en of vragen met betrekking tot ONDO mocht ik ze hiermee kunnen helpen doe ik dat graag“.

Blijf je al je andere taken binnen ONDO er ook bij doen en kun je dit combineren?
Dan zal ik bij het coachen van de Jo7 beginnen: dit blijf ik zeer zeker doen, we hebben een hele leuke groep met heel erg fanatieke kids die elke week weer enorm blij zijn als ze mogen trainen en voetballen. De grote hoeveelheid activiteiten en deelname aan toernooien die we nog geregeld erbij doen maken de sfeer compleet en daar kan ik veel energie uit halen. Het is dan ook heel erg leuk om met de kinderen te werken aan een mooi niveau wat bij ONDO past. En ook mijn mede leider Ger Relouax mag niet ontbreken. We vinden het fijn om de trainingen te verzorgen en op de zaterdag de wedstrijden samen te doen met veel plezier en hopelijk kunnen we zo nog samen wat jaren door gaan.”

De organisatie rondom de veteranen zal ik ook nog blijven doen. Dit is over het algemeen iets minder werk dus dat valt zeker goed te combineren. Met natuurlijk een grote groep (25 veteranen) dit jaar is het tot nu toe wel iets handiger geworden met betrekking tot afmeldingen en afgelastingen en dat is ook wel belangrijk.

Ronald: “Al met al kijk ik uit naar deze nieuwe uitdaging binnen ONDO en zal ik deze ook met veel plezier gaan invullen. Uiteraard bedankt voor het vertrouwen en op naar een goede en prettige samenwerking.”

Ronald is bereikbaar via e-mail wedstrijdsecretaris@ondo.nl en telefonisch via 06 13 03 23 13.