Mark Lommen vertrekt na vijf seizoenen bij ONDO

Mark Lommen heeft op dinsdag 21 november jl. aangegeven bezig te zijn aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer bij onze club. Dit heeft de oefenmeester bekend gemaakt aan zijn spelersgroep. Lommen is bezig aan zijn vijfde seizoen op sportpark De Heikamp.
Voor Lommen (50) was ONDO zijn eerste vereniging waar hij als hoofdtrainer aan de slag ging. Onder zijn leiding werden de Heusdenaren in het eerste seizoen direct kampioen in de vijfde klasse. In de vierde klasse draaide ONDO ieder jaar bovenin mee.
,,Na vijf seizoenen wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging” zo licht Mark zijn besluit toe. ,,ONDO is een prachtige vereniging waar ik mezelf vanaf de eerste dag thuis voelde. We gaan er alles aan doen om dit lopende seizoen succesvol af te ronden.” ONDO staat op dit moment op de achtste positie in de vierde klasse E.
Het bestuur van ONDO is Mark zeer erkentelijk voor al die jaren inzet. Voorzitter Daniël van Schijndel: “Mark past ontzettend goed bij onze club. Het is daarom voor ons ook jammer dat hij zal gaan vertrekken, maar voor Mark is het een logische stap en uiteraard respecteren wij zijn besluit”. De club zal op een later moment dit seizoen op een gepaste manier afscheid van Mark nemen. “We hebben nog een flink aantal wedstrijden te gaan, voordat het afscheid daar is.”
Het bestuur is inmiddels gestart met de zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach. Solliciteren voor de functie kan door middel van het schrijven van een brief naar onze secretaris. Dat mag per mail: secretaris@ondo.nl.