Neerkandia – ONDO 1-1 (1-0)

Wat voorheen als een boeiende en spannende wedstrijd werd bestempeld, haalde dat niveau dit keer slechts het laatste half uur. De plensbui net voor aanvang van de wedstrijd zorgde voor veel glij- en schuifpartijen, waar Neerkandia beter mee om wist te gaan. In de 10e minuut scoorde Koen van de Hoorn de openingstreffer voor Neerkandia uit een corner. Ondo kon er niets tegenover zetten, zelfs de Neerkantse keeper was voor de thee nog niet in actie hoeven komen.
In de tweede helft werd de wedstrijd meer open, met over en weer kansen, waar Ondo het meest van profiteerde. Maik Idzes schoot de gelijkmaker binnen op aangeven van Thijs Haasen: 1-1. Beide teams gingen voor de winnende goal, maar slaagde beide niet om te scoren ondanks de vele doelkansen.
Opstelling: Luuk vd Boer, Bart Janssen, Thijs Haasen, Maik Idzes, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berker, Roy Lammers, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Cas Aarts.
Wissels: Bart Loomans voor Roy Lammers, Rob Kessels voor Cas Aarts.