Nick Wijnen winnaar GM trofee 2013

Nick Wijnen, keeper van ONDO A1, is zaterdag 8-6 winnaar geworden van de Gerrit Madou trofee. Van ieder team was er 1 speler genomineerd, al deze spelers kwamen in een koker terecht en uiteindelijk kwam er 1 winnaar uit. De trekking werd verricht door Gerard Lomans, hoofdtrainer van SV ONDO. Nick van harte gefeliciteerd, je hebt het verdiend.

Voorafgaand aan deze huldiging was er een afsluitingsdag voor alle jeugd van SV ONDO. Maar liefst 103 spelers en speelsters waren op deze zonnige middag naar ons sportpark gekomen. Samen met een 35 tal vrijwilligers was deze dag een enorm succes. Sjef Bongers van sportsevents4kidsz had deze middag mee georganiseerd met een aantal superleuke voetbalspelen. Er werd volop gestreden voor de eer met boarding, bank, chaos voetbal en natuurlijk mochten de strafschoppen deze middag niet ontbreken. Nick, Bram en Ruud waren de keepers en in de voorrondes mochten alle deelnemers 3 strafschoppen nemen. Na afloop van de spellen werden de finales gespeeld van deze strafschoppen. Uiteindelijk mocht, na een zeer spannende finale, Jip de Jong, speler van ONDO F2, zich bekronen tot Penaltykiller SV ONDO 2013. Jip van harte gefeliciteerd.
Na deze uitreiking werden de winnaars van de strafschoppen bij de E en de F nog gehuldigd en de kampioen van de najaarscompetitie ONDO D1.

Rond 18.30 uur kwam er een eind aan het officele gedeelte en kon de barbeque aan. Hier werd gretig gebruik van gemaakt en SV ONDO kon terugkijken op een zeer geslaagde afsluitingsdag.

Voor foto’s van deze afsluitingsdag klikt U op Foto bovenaan deze site.