Nieuwjaarsreceptie ONDO 3 januari 2016

Nieuwjaarsreceptie ONDO 3 januari 2016 

Zondag 3 januari 2015 was de traditionele nieuwjaarsreceptie van SV ONDO. Natuurlijk was er weer ruim de gelegenheid om elkaar het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar en met elkaar het glas te heffen. Voorzitter Max de Jong had het bijzonder druk deze keer, want hij kwam binnen als Prins Max I, en mocht vele felicitaties in ontvangst nemen! Als onze enige echte eigen voorzitter blikte hij later terug op het afgelopen jaar, en keek ook uit naar dit jaar, met alle sportieve uitdagingen die voor ons liggen.

Jubilarissen

Ook dit jaar hadden we weer enkele jubilarissen in ons midden:

Frans Deelen, Ben van Bussel en Willy Lammers zijn alle drie 40 jaar lid van ONDO, een resptectvolle tijd waarin zij allen op hun eigen manier een bijdrage leverden aan de club

Frans Deelen raakte 40 jaar geleden bij Ondo verzeild door de liefde. Tsja, als je met een Madou trouwt kom je ook als man al snel bij Ondo terecht, dus zo ook jij Frans.
Hij is volgens zeer betrouwbare bron (Gerrit en Mia) bij de veteranen gaan spelen en is dar kort geleden mee moeten stoppen omdat het “onderstel” gereviseerd moest worden. Ook frans ben jij een zeer gewaardeerd lid van de vrijwilligers ploeg die de gebouwen en velden up to date houden. Er zijn veel zweet druppels hier gebleven tijdens de verbouwing van de kantine ne kleedlokalen.
Frans bedankt.

Ben van Bussel is als voetballer actief geweest in verschillende senioren elftallen en later ook nog bij de veteranen verzeild geraakt. Als scheidsrechter en assistent scheidsrechter jaren langs de lijn gestaan bij de veteranen en de dames in het veld. Tot op de dag van vandaag staat hij om tour beurt aan de kassa als Ondo 1 thuis speelt. Kortom ook een lid waar je op kunt bouwen en natuurlijk mee kunt bouwen. Met zijn vakkennis zeer betrokken geweest bij de “nieuwbouw” van onze accommodatie en nog steeds zeer actief betrokken bij de vrijwilligersploeg.
Ben bedankt.

Ook Willy Lammers is een zeer betrokken lid voor Ondo getuige zijn grote aanwezigheid op “de Heikamp” Willy is in de jeugd begonnen waarna hij de overstap naar de selectie heeft gemaakt. Willy was vooral een vaste waarde van Ondo 2 waar hij als linksback een onverzettelijke horde was voor de tegenstanders. Dit viel ook wel eens ongelukkig uit wanneer hij dan in de bestuurskamer weer wakker werd op een brancard. Na de trainingen moest er in die tijd ook nog altijd getoept worden tot in de late uurtjes. Willy was altijd 1 van de eersten die hiervoor de tafels bijeen schoof.
Zijn onverzettelijkheid vertaalt hij nu al jaren terug bij de verschillende jeugdteams die hij onder zijn hoede heeft gehad, en niet zonder succes.
Op dit moment als vrijwilliger nog steeds actief als leider van de C1 en als C-D jeugd coördinator en tevens altijd bereid in te springen daar waar nodig. Als vaste supporter van Ondo ook bijna iedere zondag langs de lijn te vinden.
Willy bedankt.

Afbeelding 1047

Ook enkele zilveren jubilarissen dit jaar:
Frank Moors is na zijn jeugdopleiding terecht gekomen in de selectie waar hij vooral opzien baarde door zijn voortreffelijke traptechniek. Mede door zijn reislustigheid en de drukke werkzaamheden heeft hij besloten om voor de gezelligheid bij zijn maat Geert te gaan voetballen. Waarschijnlijk ook omdat hij een groot liefhebber is van het gerstenat.
Frank speelt nog steeds, mits blessurevrij, vol overgave en plezier.
Frank bedankt.

Geert van Gerwen is na zijn jeugd-carrière eigenlijk vrij snel in de lagere elftallen gekomen waar hij zich al snel ontpopte tot een loopwonder. Toen de slijtage toesloeg op zijn knieën en enkele zware blessures is hij snel in de leer gegaan bij zijn achterbuurman Piet. Dit om het leideren onder de knie te krijgen, zodat hij toch deel kon blijven uitmaken van het voorheen 5e en later het 4e elftal. Vooral natuurlijk om de voor deze elftallen “zeer belangrijke” gezellige 3e helften niet te hoeven missen.
Geert is een voorbeeld voor al zijn spelers en ontbreekt bijna nooit op de vroege zondag ochtend, behalve de komende periode dan.
Geert bedankt voor je tomeloze inzet.

Afbeelding 1053

Jaap van de Voort, Willie van Rossum en Henk Donkers zijn ook 25 jaar lid van SV ONDO, maar waren helaas niet op de nieuwjaarsreceptie om gehuldigd te kunnen worden.

Afbeelding 1057

Lid van het Jaar
Ook was er dit jaar weer een lid van het jaar. Zonder meteen al de naam te noemen werden 10 punten opgesomd die steeds meer in de richting van 1 persoon wezen, en dat was dit jaar Theo van Hugten. Lid van het jaar vanwege zijn jarenlange tomeloze inzet, zowel bij de senioren als ook bij de junioren. Theo, van harte proficiat met deze benoeming!

Afbeelding 1025         Afbeelding 1066

Vanzelfsprekend was dit jaar ook weer de Nieuwjaarsloterij, met ook nu weer fantastische prijzen…! Kortom, wederom een gezellige receptie! Dank aan allen voor het laten welslagen van deze bijeenkomst.