Nieuws omtrent afsluitingsdag Jeugd 2016

Afsluitdag jeugd 2016

Het voetbal seizoen is bijna ten einde, nog 1 weekend op ons park de D,E en F toernooien en voor enkele teams nog een uit toernooi in Juni.
De nieuwe teamindeling is bijna bekend en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen draaien al weer al op volle toeren.
Dit seizoen heeft ons enkele kampioenen opgeleverd waar we met zijn alle bijzonder trots op kunnen zijn. ONDO 1 kampioen en gepromoveerd naar de 4e klasse, ONDOB2 , ONDO C1 zijn kampioen geworden in haar klasse. Allemaal gefeliciteerd.

Zoals jullie allemaal weten zal er op het voetbalveld de komende weken niet gerust gaan worden maar gaat er volle bak gewerkt worden. Het hoofdveld gaat verbouwd worden tot een kunstgrasveld. Als alles volgens planning loopt zal het veld klaar zijn net voor de bouwvakvakantie in Augustus.
Doordat we op 30 mei al beginnen met de voorbereidingen voor het kunstgrasveld kunnen we dit seizoen niet afsluiten zoals we al jaren doen en gedaan hebben . Dit houdt in dat dan de reclame-borden, het hekwerk en de tegels rondom het hoofdveld verwijderd worden. Met als gevolg dat we als bestuur besloten hebben om de afsluitdag uit te stellen.
MAAR niet getreurd een nieuw veld moet ook geopend worden en daarbij horen vanzelfsprekend leuke dingen. IPV een afsluiting in Juni zullen we nu een opening doen in September. Hoe en wat is nog niet bekend maar wel waar , op ons nieuwe kunstgrasveld.
Tijdens de opening zullen we zeker de volgende dingen inplannen:
De huldiging van de kampioenen seizoen 2015/2016 ,
De uitreiking van de Gerrit Madou trofee,
De strafschoppen kampioenen van de E en F teams (2015/2016)

Dus jeugdleden niet getreurd ipv een afsluiting komt er een opening alleen moeten we hier nog een paar maanden op wachten.
Voor een ieder die wij niet meer zien wensen we jullie allemaal een fijne zomervakantie toe en tot eind Augustus.

Namens het bestuur van SV ONDO,
Max de Jong