ONDO D2 – Merselo D1

Na een week trainen hadden we vandaag al een oefen wedstrijd tegen Merselo op het programma
Ik dacht het zal nog wel niet mee vallen met de nieuwe spelers erbij, we hadden bewust gekozen om die zoveel mogelijk te laten spelen,
Zodat ze al vast kunnen wennen aan het grote veld. Maar niets was minder waar ze verrast mij al behoorlijk in de eerste helft
want hadden we al enkele kansen gemist maar dat geeft niks en zo kwamen we met een achterstandje van 0-2 bij de rust
na de rust hebben we maar liefst 5 spelers gewisseld en zijn weer gewoon doorgegaan waar we waren gebleven en ook toen vonden
wij het net aan de nadere kant het was een super goede wedstrijd waarin iedereen harstikke goed zijn best deed en
dit werd uit eindelijk beloont met een 4-3 over winning allemaal geweldig gedaan zeker de nieuwe spelers toppie
en we hebben een kei leuk team die ontzettend leuk samen kunnen voetballen en ze hebben ons al behoorlijk verrast
als we die lijn kunnen door zetten ja dan weet je maar nooit ook ouders bedankt voor het komen aanmoedigen van ons team