Olympia Boys – Ondo 3-0

Een ongemotiveerd Ondo verliest de derby in Ommel. De mentaliteit om te winnen was bij de thuisploeg sterker aanwezig dan bij de bezoekers. Het duurde tot in de 20e minuut voordat er kansjes ontstonden voor beide teams. Ondo kon met opbouwend voetbal nauwelijks in de 16 meter komen en Olympia Boys zocht vaak de dieptepass naar de spitsen. Het leverde voor de the geen doelpunten op. Na de rust was het harder gaan regenen waardoor het voetbal er niet beter op werd. Ondo had iets meer dreiging maar het leverde door het slordig spel geen doelrijpe kansen op. In de 65e minuut werd er balverlies geleden op het middenveld door Ondo. De bal kwam bij linkerspits Martijn van Bussel terecht en met een geplaatst schot was de 1-0 een feit. Kort daarop kon Ondo de stand weer gelijk trekken maar een goede redding van de doelman voorkwam dat. In de 80e minuut werd een hard schot op doel geblokt door een arm van een Ondo verdediger en dat leverde een penalty op die de 2-0 op het scorebord bracht. Enkele voor tijd bracht invaller Mark Loomans Olympia Boys op 3-0.