ONDO 1 -EGCHEL 1 3-0 (2-0)

ONDO 1 KAMPIOEN IN 5DE KLASSE E

In de laatste hindernis naar het kampioenschap had Ondo alle nervositeit van vorige week van zich afgeschud en begon met veel aanvalsdrift aan de wedstrijd. Deze aanpak resulteerde in een goede combinatie van Bart Loomans en Rudi Nijssen die ervoor zorgde dat Rob Kessels de score kon openen. 1-0 Kort daarop een vrije trap van Roy Lammers oplinks die wederom Rob Kessels wist te vinden en met het hoofd de keeper van de bezoekers wist te verrassen. 2-0 Ondo ging door met af en toe oogstrelend voetbal, maar 2x was het de lat van de bezoekers die voorkwam dat Ondo verder uitliep. Nog voor rust werd Robin Janssen ingebracht voor Rob Kessels die met een licht blessure van start was gegaan.

Na de thee ging Ondo door om voor elke bal te strijden en de handen op elkaar kreeg van de ruim 400 toeschouwers. De kansen bleven ook niet uit. Roy Lammers die zichzelf vrijspeelde zag zijn inzet buitenkant paal langs gaan. Bart Loomans op snelheid richting goal werd nog net voor de 16 mtr gevloerd, de vrije trap die daarop volgde werd door Stan Berkers op de lat geschoten. Het goed storende werk van Ondo zorgde ervoor dat Egchel nauwelijks gevaarlijk werd. Als een bijna ritueel bracht trainer/coach Mark Lommen een kwartier voor tijd Bart Mennen binnen de lijnen voor dit keer Bart Loomans. Ook in deze wedstrijd scoorde Bart Mennen zijn goal als invaller, het voorbereidende werk kwam van Stan Berkers die in de slotminuten vanaf de middenlijn op kwam en Bart de trekker liet overhalen 3-0.

Opstelling Luuk vd Boer, Stan Berkers, Bart Loomans, Thijs Haasen, Bart Janssen, Tom Klein Zieverink, Rudi Nijssen, Rob Kessels, Roy Lammers, Geert Verberne, Joost Berkers.

Wissels: Bas Ramaekers, Kaël Swinkels, Robin Janssen, Bart Mennen,Bram Derix.