ONDO – Maarheeze 4-1 (1-0)

Opnieuw 3 punten voor Ondo.
Na dik 10 minuten van de wedstrijd kwam de eerste grote kans voor Ondo, maar de voorzet van Joren Dielhof werd door Joost Berkers net langs het doel gekopt. Ondo kon aanvallend niet domineren. Toch leverde de verre inworp van Joren Dielhof de openingstreffer op doordat Joost Berkers voor iedereen uit kwam en met de buitenkant voet het beslissende tikje kon geven. 1-0
De defensie van Ondo bleef gesloten voor de aanvallen van de gasten in de eerste helft.
Maarheeze begon in de 2de helft met meer zelfvertrouwen maar wisten dit niet om te zetten in doelkansen. Ondo daarentegen wel: een verdedigende ingreep van Joost Berkers op de middellijn zorgde meteen voor een superkans. Rudi Nijssen wist er wel raad mee en scoorde de 2-0.
Maarheeze zette alles op alles voor de aansluitingstreffer maar van die ruimte profiteerde Ondo optimaal. Een geplaatst schot van Thijs Haasen, op aangeven van Rudi Nijssen, werd de 3de goal van Ondo 3-0.
Invaller Stan Berkers had bij zijn eerste balcontact een goede assist in huis, waardoor Maik Idzes met een hard schot de bal in het doel schoot. 4-0
In het laatste kwartier bleef Maarheeze volharden in een doelpunt. Een keer stond de paal in de weg maar in blessuretijd kreeg Patrick Verton de bal toch in het Ondo doel 4-1.
Opstelling: Luuk van de Boer, Joren Dielhof, Tom van de Wetering, Thijs Haasen, Dirk Driessen, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Maik Idzes, Willem Slaats, Geert Verberne, Freek Raijmakers.
Wissels: Ward Slegers, Kees Verberne, Stan Berkers en Martijn van Bussel