ONDO 1 – SPV 1 2-0

Ondo beloonde zich met 3 punten door een goede mentaliteit te tonen in een wedstrijd waar het regende aan kaarten. De meeste kaarten kwamen door het leveren van commentaar op de leiding. Ondo begon slapjes maar na 10 minuten kwam toch de mentaliteit en het voetbal karakter weer boven zoals in de vorige wedstrijd. De doekansen waren gelijk maar door een overtreding op de middenlijn moest Ondo verder met 10 man. Na een half uur kwam SPV aan een treffer maar de goal werd afgekeurd omdat de keeper Ruud van Berlo werd aangevallen in zijn doelgebied.

In de tweede helft liet ondo af en toe goed combinatiespel zien terwijl SPV de lange bal hanteerde wat uiteindelijk tot niets resulteerde. Het was in de 70e minuut toen de rechtsback Mark Berkers de bal onderschepte en in combinatie met Freek Raijmakers de bal op 25 meter van het doel mooi binnen schoot. Vlierden kwam ook nog met 10 man te staan door een tweede gele kaart. Een kwartier voor tijd viel de snelle Bart Loomans in maar liet een paar kansen nog onbenut. Maar uiteindelijk schoot Geert Verberne op de paal en was het Bart Loomans die snel reageerde en de bal binnnen tikte: 2-0.