ONDO 3 – Cranendonck 5

Na weer een afgelasting vorige week, mochten we vandaag weer aantreden. En dat tegen
Cranendonck. Het veld was niet al te best, maar het weer was goed dus we hadden
er allemaal zin in, want tegen Cranendonck moesten toch 3 punten
gehaald worden. De wedstrijd begon met een sterk ONDO wat goed aanvalde en verschillende goede
mogelijkheden creeerde om de score te openen. Maar het vizier stond niet op
scherp. Veel schoten gingen over of naast. Daartegenover
stelde Cranendonck er werkelijk geen 1 kans tegenover tot de rust.
Toch was de ruststand 0-0.

In de rust keken we elkaar eens aan en zeiden tegen elkaar dat we echt niet gingen
verliezen of gelijkspelen tegen deze matige tegenstander. Deze tegenstander
werd als zwakste in de poule geacht.Met goede hoop gingen we in de 2e helft op zoek naar de verdiende openingstreffer. Deze viel gelukkig vrij snel. Na een afgeslagen bal joeg Eric de bal snoeihard van
een meter of 11 tegen het net. 1-0. ONDO ging door en wilde meer en kreeg steeds betere kansen. Maar ook Cranendonck kreeg iets meer ruimte en werden soms gevaarlijk. Maar vaak liepen ze dom buitenspel. Ook al dachten ze daar zelf anders over. Buiten een paar speldenprikjes bleef het daar dan ook bij, want echt grote kansen kregen ze niet, waardoor onze
keeper niet heel veel te doen kreeg. 10 minuten voor tijd kregen we een penalty na een domme overtreding
van Cranendonck. Deze werd benut door Jurgen en bracht de stand op 2-0.

Conclusie; Saaie wedstrijd tegen matige tegenstander waar de uitslag vele malen hoger had moeten uitvallen. En we hebben nog steeds de 0 in 2013!

Op naar volgende week tegen het lastige Mierlo-hout op het kunstgras.