ONDO 3 – Someren 6

Deze zondagochtend mochten we het opnemen tegen de mannen van Someren 6.
Bart The Legend Loomans had in de kantine al de nodige doping ingenomen. 2 blikjes Red Bull en Koffie.

Hij wou bewijzen dat hij nog van waarde kon zijn voor Ondo 3. De eerste helft werd er lekker gevoetbald door de mannen van Ondo 3. Helaas
gingen er een aantal kansen niet in het doel. In de rust pepte we elkaar op en zouden we Someren op basis van
uithoudingsvermogen wel aan de kant zetten. Dat gebeurde echter ook in de tweede helft. Al vroeg in de tweede helft werd Bart The Legend Loomans gevloerd in het
strafschop gebied. Jurgen ronde de penalty beheerst af. 1-0.
Even later kon Jan Klein Zieverink alleen op goal af. Ondanks dat Jan te lang na mocht denken ronde Jan met een droge schuiver netjes af. 2-0.
De honger van de Ondo mannen was nog niet gestilt. Someren zat er mentaal en physiek doorheen. Bart Loomans maakte nog een knappe goal en A Speler Jasper scoorde nog met een heel fraai balletje de eindstand van 4-0. Nog ongeslagen in 2013 en een fraaie 3e positie op de ranglijst.