ONDO – Cranendonck (2-0)

ONDO coach Mark Lommen en zijn mannen wachten op verlies van Brevendia wat tot op heden nog uitblijft. Ondo blijft zelf maar winnen en houdt dus de druk op de ketel, hopende dat de koploper in de 4de klasse E nog punten laat liggen in de resterende wedstrijden. In een wedstrijd waar beide teams fel begonnen en elkaar geen centimeter ruimte gaven kwam Ondo toch op voorsprong. Stan Berkers stuurde Rudi Nijssen de diepte in en zijn voorzet werd door spits Rob Kessels keihard binnen geschoten, 1-0.Na een half uur kwam Cranendonck iets onder de druk van Ondo uit, maar dat leverde voor de gasten geen echt gevaarlijke doelkansen op. Net voor de rust probeerde Ondo de voorsprong te verdubbelen maar de doelman kon dit nog voorkomen.
Na de thee kwam Cranendonck goed uit de startblokken om een goal te forceren, maar hun enthousiasme werd vrij snel getackeld. Een corner die door Freek Raijmakers strak werd voorgegeven werd door Rob Kessels naar de inlopende Bart Janssen gespeeld. Deze gaf de bal met zijn knie het laatste zetje het doel in, 2-0. De defensie van ONDO was in deze wedstrijd niet compleet maar toch wist dit winning team de 0 te houden, al stond de deur een paar keer op een kier. Echter, Ondo-keeper Luuk van den Boer wist door geweldige uitloopacties de deur toch helemaal gesloten te houden.
Opstelling: Luuk van den Boer, Bart Janssen, Thijs Haasen, Tom Klein Zieverink, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Rob Kessels, Roy Lammers, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Bart Mennen voor Rob Kessels, Kees Verberne voor Freek Raijmakers, Wessel Janssen voor Stan Berkers.