ONDO – DSV (1-0) 1-1

Ondo is met de hakken over de sloot door naar de beslissingswedstrijd voor promotie naar de 3de klasse in het Pinksterweekend tegen Maarheeze.
Ondanks de tropische hitte kwamen de Heusdenaren zondag fel uit de startblokken. En met resultaat, want al na 26 seconden opende Rudi Nijssen de score. Robin Janssen kon vrijwel direct na de aftrap hard uithalen op goal, maar zijn schot werd gekeerd. Rob Kessels bediende Nijssen vervolgens met de afvallende bal. Tot aan de thee werd voor elke bal gestreden. DSV wist de druk op te voeren en dwong steeds meer vrije trappen en corners af. Toch kreeg ook SV Ondo nog twee hele mooie scoringskansen, maar deze werden niet benut.
In de tweede helft kon SV Ondo zich niet onder de druk van DSV uitspelen, slordig in balbezit was hier debet aan. De pressie van DSV leverde in de 65e minuut de gelijkmaker op. De goal van de gasten deed de aanvalslust nog versterken, maar SV Ondo ontsnapte steeds in een spannende slotfase. Tot in de laatste minuut, toen de paal redding bracht.
De tegenstander komend weekend is dus Maarheeze, dat zondag Liessel wist te verslaan. SV Ondo speelt zaterdag eerst op eigen veld en moet maandag bij Maarheeze promotie over de streep trekken.
Opstelling SV Ondo: Luuk van den Boer, Robin Janssen, Bart Janssen, Thijs Haasen, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Rob Kessels, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Bart Mennen voor Robin Janssen, Tom Klein Zieverink voor Freek Raijmakers.