ONDO E1 – Mierlo Hout E1

Ondo e1 Mierlo hut e1

We moesten vandaag voor de beker thuis tegen Mierlo hout e1. We hadden er super veel zin in maar we wisten ook dat het heel moeilijk zou worden. Want zij spelen in de hoofdklasse. Op het begin van de wedstrijd kregen wij bijna geen kansen. Bij de eerste goal was het jammer van Lens want hij zat te twijfelen of hij uit kwam of niet. Snel daarna kwam de 0-2 voor hun. We hadden nog maar twee kansen gecreëerd . Maar daarna kwamen er meer kansen. Die hadden we niet benut dat was dus jammer. Toen kwam er een bal die met geluk op de lijn werd weggehaald. Toen in de rust zeiden de leiders dat we het goed deden want in de rust stond het ook nog maar 0-2. De tweede helft waren we minder. Dus hun scoorde al snel de 0-3 snel daarna kwamen de 0-4 en 0-5 ook toen duurde het iets langer hun namen een gevaarlijke corner wij haalden hem weg maar de bal kwam terug hij kwam tegen de voet van Luuk dus een eigendoelpunt maar daar kon Luuk niks aan doen daarna kregen we twee mooie kansen maar die werden allebei gemist. Toen waren we een beetje moe dus toen de
0-7 en de 0-8 dat was ook de eindstand. Jammer zijn we niet door voor de beker. Op naar de volgende wedstrijd dat is zaterdag thuis tegen MVC mortel.