ONDO – FC Oda 2-0 (1-0)

Ondo sleept 3 punten naar zich toe.
Binnen enkele minuten stond Ondo al op voorsprong. Willem Slaats, die op de 16 mtr lijn zich keurig vrij speelde, gaf met een geplaatst schot de keeper het nakijken; 1-0. Na het doelpunt wisselde de mooie aanvallen en de misverstanden elkaar af bij Ondo. Fc Oda met de snelle balvaardige spitsen brachten de Ondo defensie regelmatig in de problemen, maar zij kregen de bal ook niet in het doel.
In de 2de helft had Ondo meer doelkansen dan de ploeg uit Weert. Het was dan ook spannend tot aan de laatste minuut. Tussen de eerste en de tweede goal zat bijna 90 minuten. Een vrije trap vanaf de achterlijn wist Rudi Nijssen op de voet van Joost Berkers te leggen en hij trof met een beweging het doel; 2-0.
Opstelling: Luuk van den Boer, Dirk Driessen, Thijs Haasen, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Robin Janssen, Maik Idzes, Willem Slaats, Geert Verberne, Ward Sleegers.
Wissels: Kees Verberne voor Willem Slaats, Tom van de Wetering voor Maik Idzes, Rick Rijnders, Stan van Hugten.