Ondo – Griendtsveen 11-0 (5-0)

Ondo overklast Griendtsveen

Ondo kwam fel uit de startblokken ondanks de winterse buien die het spel bemoeilijkte. Mede daardoor werden de eerste doelkansen niet benut. Na kwartier werd de score toch geopend door Roy Lammers op aangeven van Bart Loomans, 1-0. Daarna kopte centrale verdediger Geert Verberne via een corner de 2-0 binnen. Even later soleerde aanvoerder Rudi Nijssen vanaf de middenlijn tot aan het Griendtsveen doel en gaf de doelman het nakijken, 3-0. Griendtsveen kwam nauwelijks tot bij de Ondo goal. Aan de andere kant werd Stan Berkers gevloerd in het zestienmetergebied van Griendtsveen. De penalty die daarop volgde werd nog gestopt maar de attente Rudi Nijssen wist de bal toch in het netje te trappen, 4-0. Nog net voor de rust zorgde Joost Berkers voor de 5-0 door het voorbereidende werk van Rudi Nijssen.

Na de thee ging het doelpuntenfestival door want direct na de aftrap schoot Rob Kessels nog op de baal maar bij de volgende aanval kopte hij de 6-0 binnen. Met een bijna dubbele hattrick zette invaller Bart Mennen Ondo op een monsterscore. De voorzet van Joost Berkers was goed voor de 7-0. Bij de 8-0 had Stan Berkers de assist. De 9-0 nam Bart Mennen helemaal zelf voor zijn rekening. Bij de 10-0 verzorgde Bart Loomans een strakke voorzet en de 11-0 viel in de slotminuten op aangeven van Stan Berkers.

Opstelling: Luuk van den Boer; Bas Ramaekers, Tom Klein Zieverink, Geert Verberne, Stan Berkers; Joost Berkers, Thijs Haasen, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Rob Kessels, Roy Lammers.

Wissels: Bart Mennen voor Rob Kessels, Kael Swinkels voor Tom Klein Zieverink, Michel Hartman voor Thijs Haasen.