Ondo – Helenaveen 4-0 (2-0)

Titelstrijd Ondo blijft open.

In de openingsfase van de wedstrijd was Ondo slordig met te weinig daadkracht. Naargelang de wedstrijd vorderde kwam Helenaveen steeds beter in het spel maar het leverde geen echte doelkansen op. Na ruim een half uur zette Rudi Nijssen Ondo op voorsprong me teen bekeken trap over de keeper die bij de 2e paal binnenviel, 1-0. Even voor de thee veroverde Bart Loomans de bal en met een dubbele combinatie met Rob Kessels schoot hij loepzuiver binnen, 2-0.

Na de rust was de eerste grote doelkans voor Ondo maar de keeper van Helenaveen kon ternauwernood redden. Daarop volgde bijna de aansluitingstreffer van de bezoekers maar Jos Schouten kopte op de lat. Een kwartier voor tijd legde Bart Loomans de bal voor vanaf de achterlijn en Roy Lammers kon vrij afronden, 3-0. De weerstand van Helenaveen was gebroken en Ondo kon het gemakkelijk uitvoetballen. Een paar minuten voor tijd had Joost Berkers een groot aandeel in de 4-0. Zijn voorzet werd door de Helenaveen defensie in eigen doel gekopt.

Opstelling: Luuk van den Boer; Tom Klein Zieverink, Bart Janssen, Geert Verberne, Bas Ramaekers; Thijs Haasen, Joost Berkers, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Rob Kessels, Robin Janssen.

Wissels: Roy Lammers voor Robin Janssen, Bart Mennen voor Rob Kessels, Kael Swinkels voor Bas Ramaekers.