ONDO – Liessel (0-2) 0-5

In een dramatisch slechte wedstrijd tegen de lijstaanvoerder kon Liessel al na twee minuten het eerste cadeautje uitpakken: 0-1. Een kwartier lang zette Ondo Liessel onder druk, maar de toch redelijke doelkansen werden niet benut. Bij de tweede aanval van de gasten was weer raak. Een individuele fout werd door Luuk Engels genadeloos afgestraft: 0-2. Ondanks dat het spel over en weer ging, werd Ondo enigszins gevaarlijk uit spelhervattingen, maar het scorebord bleef ongewijzigd tot aan de rust.
In de tweede helft was het weer na twee minuten een kopbal van Tijn Joosten die de voorsprong van Liessel vergrootte: 0-3. Ondo zakte helemaal weg en maakte fout op fout. De mee opgekomen verdediger Joris van de Heuvel werd door de Ondo-defentie helemaal over het hoofd gezien en hij zorgde voor de 0-4. Aan het einde van de wedstrijd werd het drama nog groter. Onrechtmatig ingrijpen binnen de 16-meter leverde vanaf de 11-meter het derde doelpunt van Luuk Engels op: 0-5. Ondo moest met tien man verder, waardoor de afgang alleen nog maar triester werd.
Opstelling SV Ondo: Luuk van de Boer, Cas Aarts, Bart Janssen, Thijs Haasen, Maik Idzes, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berker, Roy Lammers, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Tom van de Wetering voor Thijs Haasen, Robin Janssen voor Roy Lammers, Lars Loomans voor Cas Aarts.