Ondo – Mifano 1-1

In het begin van de wedstrijd had Mifano de grootste kans op de openingstreffer maar de lat voorkwam een treffer. Het was Ondo dat op voorsprong kwam door een corner die Geert Verberne bereikte en hij kon de 1-0 binnen koppen. Daarna was het Ondo die veel kansen creerden door een goede opbouw van achteruit maar er werd verzuimd om te scoren. Door een snelle omschakeling van Mifano werd via de spits de vrije man gevonden die vanaf de flank de gelijkmaker kon binnen schuiven. Nog voor de rust moest de geblesseerde Dirk Nijssen het veld verlaten voor debutant Jordy Vogels.

Na de rust had Ondo de eerste kans op een doelpunt. Een afgeslagen bal kwam voor de voeten van Roy Lammers die verwoestend uithaalde maar de bal werd door de Mifano doelman gepareerd. Ondo werd slordig in balbezit waardoor Mifano de meeste kans had op het winnende doelpunt. Maar dit doelpunt bleef uit en de wedstrijd eindigde in een remise.