ONDO neemt afscheid van penningmeester Antoon van de Mortel

Na negen jaar is er dan toch een einde gekomen aan het penningmeesterschap van Antoon van de Mortel. Al eerder had Antoon zijn vertrek in het bestuur aangekondigd en op donderdag 29 november jl. werd er op de jaarvergadering officieel door de leden afscheid van hem genomen. In al die jaren dat hij onze penningmeester was konden we als vereniging op hem bouwen, en dat verdient natuurlijk alle lof en waardering.
Tijdens de jaarvergadering presenteerde hij nog eenmaal de financiële cijfers van onze vereniging. ONDO kent financiële stabiliteit en zekerheid, en dat is mede aan Antoon te danken. Door al die seizoenen goed op het huishoudboekje te letten heeft hij er mede voor gezorgd dat ONDO financieel een solide club is. Zeker wanneer we de vergelijking maken met andere voetbalclubs in de regio staat ONDO er zeer degelijk voor.
Voorzitter Daniël van Schijndel prees hem bij de jaarvergadering en gaf aan dat een volledig afscheid bij ONDO er niet in zit voor Antoon: “We hebben Antoon in al die jaren leren kennen als iemand met het hart op de juiste plek. Een hart niet alleen voor cijfers, maar ook voor onze club en daarom gaan we er van uit dat we hem nog vaak hier langs de zijlijn, of natuurlijk op het veld bij de veteranen, zullen zien”. Antoon kon dat alleen maar bevestigen: “ik heb het al die jaren met veel plezier gedaan, maar het is ook goed dat er nu iemand klaarstaat om het van me over te nemen”.
Antoon zal medio 2020 het penningmeesterschap overdragen aan Thijs Haasen. Thijs heeft een financiële achtergrond en komt al jaren bij ONDO over de vloer, die twee facetten maken van Thijs een goede opvolger voor Antoon.
Antoon zal dus nog een (korte) periode doorgaan als interim-penningmeester totdat Thijs het stokje overneemt op de volgende jaarvergadering in 2020.