Ondo – Olympia Boys 2-2

In de eerste minuten van de wedstrijd waren het de corners die tot doelkansen leidde maar die leverde voor beide teams niets op. Ruud van Berlo wist een snelle achterstand te voorkomen door goed uit te komen en de linkerspits van Olympia Boys af te stoppen. Aan de andere kant van het veld hadden Bart Loomans en Geert Verberne enkele kansjes maar de ballen gingen net naast. Na 12 minuten kreeg de linkshalf van Olympia Boys de bal in de ruimte gespeeld en via een geblokt schot viel de bal op een rare manier over de keeper in het doel, 0-1. Olympia boys zette veel druk en dat leverde veel problemen op bij Ondo. Kort na de 0-1 kreeg Olympia Boys een penalty die feilloos werd binnen geschoten. De aansluitingstreffer kwam na een dik half uur voetbal. Een diepte pass op links werd direct voorgezet door Stan Berkers op Thijs Haasen, die vervolgens een schot loste. De doelman van Olympia Boys keerde het schot maar liet de bal los waardoor een alerte Roy Lammers de 1-2 kon maken. Voor de rust zorgde Bart Loomans voor de 2-2 door een strakke voorzet in tweede instantie in het doel te schieten.

Na de thee duurde het een kwartier voordat er wat doelkansjes onstonden. Door de snelheid van de opbouw van Ondo ontbrak het aan nauwkeurigheid waardoor Olympia Boys kon counteren bij balverlies. Maar doordat Ondo scherp bleef verdedigen werd deze counters afgeslagen. Beide teams waren niet in staat om nog een vuist te maken voor de overwinning waardoor de 2-2 een terechte uitslag is.