Ondo – Oranje Zwart 2-2

De eerste helft was van beide teams matig. Ondo niet bij machte om het Oranje Zwart moeilijk te maken en Oranje Zwart deed meer met de mond als met de voeten. Na 20 minuten was de eerste doelkans voor Roy Lammers maar de bal kwam via binnenkantpaal weer het veld in. Net voor de thee ontstond er nog een flipperkast voor het Ondo doel waarbij de bal 2x van de doellijn werd gehaald.

In het begin van de tweede helft was Ondo heel slordig bij balbezit. Het was de 65e minuut toen Oranje Zwart een vrije trap kreeg op 25 meter van het ondo doel en deze werd keurig in de kruising geschoten 0-1. Lang kon Oranje Zwart er niet van genieten omdat Rudi Nijssen gehaakt werd binnen de 16 meter en Roy Lammers vanaf 11 meter feilloos binnen schoot. Direct na de aftrap was het Oranje Zwart wat weer direct gevaarlijk werd. Een snelle aanval van hun zijde trof dan ook doel. Met nog 10 minuten op de klok stroopte Ondo de mouwen op en Oranje Zwart dacht dat de buit binnen was. Bij een goede aanval over rechts kwam de bal bij de snelle Bart Loomans die tegen de keeper schoot. De afgeslagen bal kwam bij invaller Freek Raijmakers die met een geplaatste bal de doelman passeerde. In de slotminuten was het nog even spannend voor beide teams maar de bal passeerde de doellijn niet meer.

IMG 5860IMG 5864IMG 5866IMG 5869IMG 5872IMG 5873IMG 5874IMG 5875IMG 5880IMG 5885