ONDO overklast gehavend SPV. 7-1 (4-0)

Ondo kwam in de eerste minuut met de schrik vrij omdat een voorzet van SPV aanvoerder Thijs van Rooij bij de 2e paal net voorlangs ging. In de daaropvolgende kwartier werden er nauwelijks doelkansen gecreëerd maar wel veel overtredingen door beide teams. Toch kwam Ondo op voorsprong door een corner die door Freek Raijmakers laag werd voorgegeven en door centrale verdediger Mark Berkers werd binnen getikt, 1-0. Enkele minuten later belande de bal op de stip omdat SPV’er Max van Duursen neerging binnen het 16 meter gebied. Thijs van Rooij had het vizier te hoog staan waardoor SPV niet op gelijke hoogte kwam. Diezelfde van Rooij had kort daarop twee schoten op doel maar Ruud van Berlo wist deze te keren. Even later gaf de scheidsrechter de linksback van SPV zijn tweede gele kaart waardoor deze kon vertrekken en SPV met 10 man kwam te staan. Daardoor werd de druk van Ondo groter en werd Stan Berkers onderuit gehaald in het strafschopgebied van SPV. Het vonnis vanaf 11 meter werd door Freek Raijmakers vakkundig afgewerkt, 2-0. Tien minuten voor rust maakte Roy Lammers de 3-0 op aangeven van Joost Berkers. Op slag van rust werd een aanval van Ondo door Joost Berkers strak voorgegeven en een overstapje van Roy Lammers zorgde ervoor dat Rudi Nijssen de 4-0 op zijn naam kon schrijven.

Ook na rust creëerde Ondo veel kansen ondanks dat de wedstrijd al gespeeld was. Het duurder echter tot in de 65e minuut totdat Geert Verberne vanaf de achterlijn hard voorzette en de opgekomen middenvelder Dirk Nijssen bereikte die de 5-0 kon binnen tikken. Kort daarop zorgde Bart Loomans met de punt van de schoen voor de 6-0. De aanvalsdrift van ondo was nog niet voorbij waardoor de ruimte achter de verdediging groot werd. Door een goed uitgespeelde counter maakte Thijs van Rooij de 6-1 en werd de eer voor SPV gered. In blessuretijd werd een actie van Geert Verberne verwerkt door Rudi Nijssen die de lat raakte maar de terugkomende bal werd door Mark Berkers binnen gekopt 7-1.