ONDO – Panningen 2-2 (0-0)

Ondanks dat er in de eerste helft niet gescoord werd, ontspon het duel tussen Ondo en Panningen zondagmiddag toch in een aantrekkelijke wedstrijd. Met goed positie spel van beide teams, waar het verdedigend erg goed stond. De Heusdenaren vergaten zichzelf op het eigen sportpark De Heikamp echter te belonen met drie punten. Ondo maakte in de eerste helft de meeste aanspraak op een goal en Rob Kessels was daar heel dicht bij, maar na zijn passeeractie langs de keeper werd zijn scoringskans te moeilijk vanaf de achterlijn.
Na de rust begon Panningen heel fel, waarop Ondo niet direct een antwoord had. Een vrije trap op de rand van de zestien meter ging ver over, en het vrij uithalen van William Steeghs belandde op de kruising van het doel. De Heusdenaren pakten vervolgens de controle terug en zetten de bezoekers onder druk. Rechtsback Tom Klein Zieverink kwam goed mee op en gaf gevaarlijk voor. Zijn trap belandde hoog voor het doel, wat de nodige moeite opleverde voor de keeper, die de bal vervolgens losliet. Rob Kessels was er snel bij om de bal net een tikje te geven voor de 1-0. Ook na de 1-0 was Ondo de betere ploeg, maar de vrije trap van Geert Verberne eindigde op de onderkant van de lat. Een goede combinatie van Freek Raijmakers met Tom Klein Zieverink leverde een goede voorzet op, van waaruit Rudi Nijssen met een geplaatst schot de 2-0 kon scoren. Een gelopen wedstrijd zou je denken, maar het pakte anders uit. Een voorzet van Panningen kon vrij worden binnen gekopt: 2-1. Enkele minuten later een diepte pass van de keeper van Panningen, precies op maat voor Remco Litjens die de 2-2 binnen schoot. In de slotminuut raakte invaller Bart Loomans nog de buitenkant van de paal, maar het bleef 2-2. Met deze puntenverdeling deed Ondo zichzelf tekort.
Opstelling: Luuk vd Boer, Bas Ramaekers,Thijs Haasen, Tom Klein Zieverink, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Rob Kessels, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Daniël Rouleaux.
Wissels: Bart Mennen voor Bas Ramaekers, Bart Loomans voor Daniël Rouleaux.