ONDO presenteert nieuwe hoofdtrainer en huldigt jubilarissen op geslaagde nieuwjaarsreceptie

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van SV ONDO stond in het teken van de nieuwe hoofdtrainer voor het vaandelteam van SV ONDO en de huldiging van diverse jubilarissen. Ook werd Jos Arts extra in het zonnetje gezet tijdens een geslaagde zondagmiddag op sportpark de Heikamp!
Harold van Doorn nieuwe trainer SV ONDO
Harold van Doorn (52) wordt de nieuwe hoofdtrainer van S.V. ONDO. Dat maakte voorzitter Daniël van Schijndel bekend bij de nieuwjaarsreceptie van de Heusdense voetbalclub op zondag 5 januari jl. Daar werd de nieuwe oefenmeester warm onthaald.
Van Doorn was eerder trainer van o.a. SV Lierop, S.J.V.V. en Mifano. Van Doorn, ook woonachtig in Heusden, zal met ingang van het seizoen 2020 – 2021 beginnen als hoofdtrainer van het vaandelteam. Het Heusdense team staat nu nog onder leiding van Mark Lommen, die al eerder in november vorig jaar zijn vertrek aankondigde na afloop van het huidige seizoen.
De opvolger van Mark is daarmee relatief snel gevonden, en Van Doorn gaf op de receptie aan dat hij er veel zin in heeft. “ONDO zal voor mij een nieuwe uitdaging zijn, en ik kijk er naar uit om met iedereen aan de slag te gaan”.
Voorzitter van Schijndel is verheugd met de komst van Van Doorn. “Met Harold hebben we een waardige opvolger voor Mark gevonden. Niet alleen vanwege zijn ervaring en enthousiasme, maar ook vanwege het feit dat hij goed bij onze club past.”
ONDO huldigt jubilarissen op nieuwjaarsreceptie
Ook dit jaar waren er wederom veel jubilarissen bij ons S.V. ONDO. Jos Aarts, een van de jubilarissen, werd daarnaast ook nog in het zonnetje gezet door de KNVB voor zijn verdiensten.
ONDO is trots op de jubilarissen van dit jaar. Iedere jubilaris werd persoonlijk toegesproken door voorzitter Daniël van Schijndel. De jubilarissen werden in de bloemen gezet en kregen een bijzonder presentje, dat hoort bij het jubileum.
Het 50-jarig jubileum was er voor Jos Aarts, Jan Verlaak en Mario van de Loo.
Jurgen Madou, Edwin Madou, Richard Driessen, Piet Hoefnagels, Louis van den Boer vierden hun 40 jarig jubileum.
Sjoerd de Corte, Wilco Hurkmans en Arjan Janssen vierden hun 25 jarig jubileum.
Namens de KNVB was regioambassadeur Jan Heijnen naar Heusden gekomen om Jos Aarts ook namens de KNVB de Zilveren Waarderingspeld te overhandigen. Een extra blijk van waardering voor de vele jaren dat Jos actief is bij onze voetbalclub.
Om de festiviteiten compleet te maken werd kersverse vader en ONDO’er in hart en nieren, Peter Pijpers, de opvolger van Antoon van de Mortel als ONDO-lid van het jaar.
[ngg src=”galleries” ids=”6″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]