Ondo – RKESV 2-1 (2-0)

In een aantrekkelijke wedstrijd nam Ondo het initiatief om de verloren openingswedstrijd tegen Ell van zich af te spelen. Een scherpe voorzet van Bart Loomans voor de voeten van Willem Slaats werd door de verdediging van Ell in eigen doel gegleden: 1-0. Op het moment dat Ell meer grip kreeg op de wedstrijd, verdubbelde Ondo de voorsprong. Een strakke voorzet van Bart Loomans op Maik Idzes, die koppend Willem Slaats in stelling bracht, gaf de keeper het nakijke: 2-0. Ondo moest voor de thee nog alle zeilen bijzetten om de aansluitingstreffer te voorkomen.
Na de rust bleven de gasten uit Ell de druk opvoeren en dat resulteerde na een kwartier op de aansluitingstreffer: 2-1. Ondo was het voetbal even kwijt, maar creëerde daarna toch nog verschillende doelkansen. In de slotminuten waren de gasten toch nog dicht bij de gelijkmaker, maar dit bleef Ondo bespaard.
Opstelling: Luuk van de Boer, Stan Berkers, Bart Janssen, Thijs Haasen, Dirk Driessen, Maik Idzes, Willem Slaats, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Ward Sleegers, Bart Loomans.
Wissels: Joren Dielhof voor Ward Sleegers, Rudy Nijssen voor Freek Raijmakers,
Roel van Bussel, Ruud van Berlo