Ondo – RKMSV 1-0 (0-0)

Ondo trekt 3 punten over de streep
In een gelijk opgaande eerste helft waren beide teams niet in staat om te scoren. Het ontbrak steeds aan een goede eindpass en aan gerichte schoten op het doel. De harde wind speelde daarbij ook een rol.
In de tweede helft nam Ondo meteen het initiatief. Maik Idzes zag zijn inzet op de paal belanden. Kort daarop wist goudhaantje Bart Loomans een afvallende bal met een volley in de touwen te jagen. 1-0. Daarna drongen de gasten uit Meijel flink aan voor de gelijkmaker, waardoor de Ondo keeper flink aan de bak moest.
Ondo kreeg nog kansen om de krappe voorsprong uit te bouwen maar verzuimde dit. Meijel kwam ook niet verder dan een bal op de lat uit een vrije trap. Het bleef spannend tot diep in blessuretijd, maar de defensiecode van Ondo viel al drie wedstrijden niet te kraken.
Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Bart Janssen, Thijs Haasen, Ward Sleegers, Dirk Driessen, Willem Slaats, Joost Berkers, Maik Idzes, Geert Verberne, Bart Loomans.
Wissels: Bart van Kessel, Freek Raijmakers, Mark Berkers, Wessel Janssen, Luuk van Lierop