ONDO – RKMSV 2-2 (0-0)

SV Ondo kwam in een beladen wedstrijd tegen de zuiderburen uit Meijel niet verder dan een gelijkspel. Vooral in de eerste helft leek er sprake van kampioensstress. Zo had SV Ondo in de twintigste minuut de openingstreffer binnen handbereik, maar een penalty werd niet verzilverd. Aan de andere kant wist RKMSV nauwelijks gevaarlijk te worden.
RKMSV kwam na de thee goed uit de startblokken. Zo was het Sam Nijssen die onhoudbaar binnenschoot: 0-1. SV Ondo was nog niet bekomen van de tegenslag of Hayke Snijders krulde de bal vanaf de achterlijn in het lege doel: 0-2. De Heusdenaren beten vervolgens van zich af en in een voetbalspektakel voor het Meijelse doel wist uiteindelijk Rudi Nijssen de aansluitingstreffer te maken: 1-2. SV Ondo voerde de druk op en met nog tien minuten te spelen scoorde Rob Kessels op aangeven van Stan Berkers de gelijkmaker: 2-2. Een slotoffensief leverde vervolgens niet meer de volle buit op.
Opstelling SV Ondo: Luuk van den Boer, Bart Janssen, Thijs Haasen, Tom Klein Zieverink, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Rob Kessels, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Wessel Janssen voor Tom Klein Zieverink, Bart Mennen voor Freek Raijmakers.