ONDO – SSE (1-1) 1-2

Ondo begon bescheiden aan de wedstrijd maar nam steeds meer initiatief. In de 10e minuut werd een afvallende bal vanaf dertig meter door Joost Berkers met veel gevoel binnengeschoten: 1-0. Kort daarop kwam SSE op gelijke hoogte door een voorzet die de Ondo–keeper maar moeilijk kon pakken. Door het storende werk van SSE werd de bal over de doellijn gelopen: 1-1. Met het half uur werd de geblesseerde Roy Lammers vervangen door de 16-jarige Tom van de Wetering die daarmee zijn debuut maakte. Uit een vrije trap was Geert Verberne weer dichtbij een doelpunt, maar zijn vlammend schot wist de keeper van Someren-Eind uit de kruising te duwen.
Ondanks dat Ondo slordiger werd in de tweede helft had het toch het meeste recht op een doelpunt. Door de werklust werden er toch enkele doelkansjes gecreëerd. De enige kans die SSE kreeg na de thee was diep in blessuretijd, maar die was ook meteen raak. Een hoge, diepe bal vloog over de Heusdense defensie en stuitte tevens over doelman Luuk van der Boer: 1-2.
Opstelling: Luuk vd Boer, Bart Janssen, Thijs Haasen, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Roy Lammers, Geert Verberne, Kees Verberne, Bart Loomans, Robin Janssen.
Wissels: Tom vd Wetering voor Roy Lammers, Rob Kessels voor Robin Janssen, Freek Raijmakers voor Rob Kessels.