Ondo – SSE 4-0

Ondo had de blamage van vorige week van zich afgezet en begon goed voetballend aan de laatste wedstrijd van het seizoen. In de 8e minuut een goede aanval op rechts waarbij Freek Raymakers een op maat gegeven bal aan Rudi Nijssen gaf. Deze haalde uit met links en de bal verdween onhoudbaar in de linkerbovenhoek, 1-0. Het duurde een kwartier voordat SSE wat kansjes creëerde maar het leverde niets op. Een half uur lang was het middenveld het toneel van de strijd met veel overtredingen en af en toe wat kleine doelkansjes voor beide teams.

In de tweede helft nam Ondo meteen het initiatief waarbij Rudi Nijssen de hoofdrol speelde. Hij werd op links aangespeeld, zette 3 verdedigers inclusief de keeper op het verkeerde been en ronde beheerst af, 2-0. Kort daarop een grote kans voor SSE maar Ruud van Berlo voorkwam door goed uitkomen een doelpunt van Erwin Altena. Ondo bleef op zoek naar een doelpunt en die kwam er ook. Dirk Nijssen zette goed druk ten hoogte van de achterlijn en kon de bal nog strak voorgeven. Via een SSE verdediger belande de bal in het doel, 3-0. In de eindfase had Dirk Nijssen nog een mooie voorzet die al even mooi werd binnen gekopt door Geert Verberne. Enkele minuten later gaf Roy Lammers de bal breed op Geert Verberne die de 5-0 op zijn schoen had maar een goede redding van Sil Joosten zorgde ervoor dat 4-0 de eindstand werd. Ondanks deze ruime overwinning komt Ondo uiteindelijk 3 doelpunten tekort om deel te mogen nemen aan de nacompetitie.