ONDO – SVSH 2-0 (0-0)

Ondo begon heel offensief aan de wedstrijd en dat leverde meteen een doelkans op voor Roy Lammers op aangeven van Bart Loomans maar de bal ging over. De opbouw van de bezoekers werd steeds vroeger verstoord door de aanvalslinie van Ondo. Ondo had vaak de goede opbouw van achteruit maar het ontbrak aan een goede eindpass. Defensief stonden beide teams goed maar na een half uur pikte Robin Janssen op het middenveld de bal op en passeerde 3 man behalve de keeper van SVSH. Ondo kreeg kans na kans maar de bal belandde niet in het netje.

Binnen 1 minuut na de rust zorgde Rudi Nijssen voor de 1-0 via een goede voorzet van Stan Berkers. Ondo probeerde meteen door te drukken maar het doelpunt viel steeds net niet. Bijna het hele team had wel een scoringskans wat aangeeft dat Ondo de bovenliggende partij was. Na het uitvallen van Robin Janssen zorgde Roy Lammers voor zijn welverdiende goal uit een vrije trap. De Ondo doelman Luuk van den Boer had een relatief makkelijke middag met dank aan de verdediging.

Opstelling: Luuk van den Boer; Bas Ramaekers, Geert Verberne, Bart Janssen, Stan Berkers; Thijs Haasen, Joost Berkers, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Robin Janssen, Roy Lammers.

Wissels: Tom Klein Zieverink voor Robin Janssen, Wouter Berkvens voor Bart Loomans.