Ondo – SVVH 4-0 (1-0)

Ondo steeds dichter bij de titel

De aanvallers van Ondo misten zondag scherpte, anders had de score tegen SVVH nog een stuk verder op kunnen lopen. Uit zestien doelrijke kansen maakten de Heusdense formatie er vier. Het was de enige lichte teleurstelling in verder wederom een prima overwinning. De titel komt voor Ondo steeds dichterbij. In de eerste minuten van de wedstrijd was er een grote kans voor SVVH. Maar de hand van keeper Luuk van de Boer voorkwam dat ternauwernood. Daarna begon Ondo aan de doelkansenserie met goed voetbal, maar kwam niet tot scoren doordat de bal steeds net naast of voor het doel door ging. Tevens kroonde de keeper van Heibloem zich tot beste speler van SVVH. Even voor de thee bracht Bart Loomans het scorebord in beweging. Door een dieptepass kwam Loomans op hoge snelheid het zestienmetergebied binnen en rondde keurig af: 1-0.

Al direct na de aftrap was er een fraaie combinatie van Stan Berkers, Thijs Haasen en Rudi Nijssen die Roy Lammers de bal voor het intikken gaf: 2-0. In de zeventigste minuut een dieptepass van Geert Verberne op Rob Kessels die met een lob de keeper verraste: 3-0. In de slotminuten combineerde Geert Verberne op de rechterkant tot de achterlijn zijn voorzet en deze werd door SVVH in eigen doel gewerkt: 4-0. Ondo domineerde de sportieve wedstrijd, waar maar één gele kaart aan te pas kwam van de goed leidende scheidsrechter Enzo Lemmens.

Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Bart Loomans, Thijs Haasen, Bart Janssen, Tom Klein Zieverink, Rudi Nijssen, Rob Kessels, Roy Lammers, Geert Verberne, Joost Berkers.

Wissels: Bart Mennen voor Roy Lammers, Robin Janssen voor Stan Berkers, Sjoerd de Corte voor Rob Kessels.