Resultaat sponsoractie 2017

Dit jaar werd alweer voor de vierde keer de sponsoractie georganiseerd. 2 weken lang zijn de spelers van JO11 en JO13 vol enthousiasme langs de deuren gegaan om de gezonde pakketten voor SV ONDO te verkopen. En wederom met resultaat: Dit jaar zijn 665 gezonde pakketten verkocht, met vereende krachten van de spelers.
Allereerst een woord van dank aan alle kopers van een gezond pakket: mede dankzij U is er weer een mooie sponsorbijdrage ten behoeve van de Jeugd opgehaald! Verder dank aan alle spelers van SV ONDO, die de pakketten hebben verkocht, mee hebben geholpen met inpakken en de pakketten ook bij de mensen thuis hebben gebracht!
Dankjewel aan alle mensen die hebben meegeholpen met het inpakken van de snackkomkommers, het verpakken van de bloemen, het ompakken van de eitjes en ook het samenvoegen van de pakketten. Tot slot uiteraard een speciaal woord van dank aan alle sponsors die ook dit jaar weer geheel belangeloos hun producten voor de sponsoractie beschikbaar hebben gesteld. Dank jullie wel. Jullie maakten de sponsoractie weer mogelijk!
Topverkopers sponsoractie SV ONDO 2017
1) Wessel van der Heijden : 52 pakketten
2) Dean van Bussel : 31 pakketten
3) Jur Aarts: 24 pakketten
4) Tim Basten: 20 pakketten
Team dat gemiddeld de meeste pakketten verkocht: Team JO13-1
Jongens en meiden, jullie natuurlijk ook super bedankt!